Ebba & Emilia

Modeikoner och grundare av Säker Stil

Ebba Kleberg Von Sydow och Emilia de Poret har tillsammans byggt upp varumärket Säker Stil där de genom sin bok och podcast på ett underhållande sätt guidar sina läsare och lyssnare till att bygga upp en elegant basgarderob som funkar vid livets alla tillfällen.  Förutom att man alltid ska hitta en ”uniform” man känner sig snygg i, vill tjejerna att man även ska spara på tid, pengar och miljö. Innan de träffades, föll för varandra och slog sina påsar ihop hade de båda gjort karriär inom mode på olika håll.

Ebba är i grunden journalist, uppvuxen i Göteborg som bland annat hunnit vara musikredaktör för SR P3, modeansvarig på tidningen Expressen, chefredaktör på tidningen Veckorevyn, starta Blogg Awards, programleda det kungliga bröllopet, Go kväll och det egna programmet Ebbas stil. Idag är hon programledare för Nyhetsmorgon i TV4.

Emilia är uppvuxen i Luleå och började sin karriär som framgångsrik artist. Hon släppte sin första singel 2001. Ett par år senare släptes tredje albumet “Pick Me Up” där singeln med samma namn blev listetta på singel-topplistan och sålde trippelplatina. Fashionistan Emilia de Poret, som alltid varit en stilikon, är numera modexpert för TV4 och bloggare för ELLE bland annat.

Bägge dessa drivna kvinnor är också mammor och för ovanlighetens skull tar vi upp lite om hur det kan vara att vara mamma och samtidigt ha en karriär. Och det blir inte mycket down time för någon av dem. Vi pratar också om hur man bygger upp ett varumäke och såklart om hur tjejrna hittat sitt fina samarbete där de höjer varandra och genom mötet tagit sig vidare till en ny nivå professionellt.

http://sakerstil.com/