Isabella Löwengrip

Entreprenör och affärskvinna

Isabella Löwengrip är en av Sveriges främsta affärskvinnor. Och en av de yngsta. Hon driver bland annat skobolaget Flattered, skönhetsproduktmärket Löwengrip Care and Color som säljs på Apoteket samt investbolaget Löwengrip Invest där hon investerar i andra entreprenörers ideer. Dessutom har hon en av Skandinaviens största bloggar och spelar in Economistas podcast. När Isabella som fjortonåring började blogga under namnet Blondinbella var hon en av de första och största i Sverige. Idag har hennes varumärke utvecklats till något större och bredare och Isabella är en förebild för såväl unga som äldre.

Isabella är en sann problemlösare som lärt sig att vända sina svagheter till styrkor. Bara 25 är gammal har Isabella förutom sina bolag också två barn och har kommit på smarta lösningar för hur man som bolag kan hjälpa sina anställda att jobba vidare lika effektivt även när man har småbarn hemma. Och hon slösar ingen tid.

Vi pratar bland annat om hur man bygger ett starkt team, hur det är att alltid vara yngst i rummet och hur Isabella gjorde för att få in sina produkter på Apoteket, och isabella tipsar också om hur hon har lyckats med just det där att vända svagheterna till styrkor.