Michaela Forni

bloggare och författare

Michaela Forni är kanske mest känd som en av Sveriges största bloggare men hon är också författare och entreprenör. Efter sina två första böcker på temat kärlek, ”Om att älska” och ”En bok om kärlek”, släppte hon just sin tredje bok “Jag är inte perfekt tyvärr”. Boken handlar om – och ger tips på hur man hanterar – de höga krav på allt från karriär, träning, utseende och inredning till mat, sociala medier, relationer och vänskap som ställs på tjejer och unga kvinnor idag. Som en stor förebild och profil inom sociala medier har Michaela känt en stor press på hur hon ska vara och det var dessa erfarenheter hon använde till att skriva boken.

Förutom att ha drivit sin egen blogg i över 10 år har  Michaela tidigare också vart chefredaktör på devote.se, moderedaktör på tidningen Nöjesguiden och Vice VD på företaget Modern Women Media. Michaela var som ung den personen som kom till jobbet först och lämnade sist. Hon var i andras ögon en riktig karriärskvinna. Till en dag när hon kände – ”Det här är rätt löjligt. Vad håller jag på med?” Idag gör hon det hon själv vill göra och har siktet inställt få det som är framgång för just henne.

Vi pratar om Michaelas nya bok, om rätten att ångra sig i sina karriärval och varför livet inte är som i en film med ett lyckligt slut.