Om DRIVET

DRIVET är en inspirations- och karriärpodcast där drivna kvinnor i olika branscher intervjuas om hur de tagit sig dit de är i dag.
Med dynamiska teman som utbildning, drivkraft, entreprenörskap och framgång, men även tyngre teman som beslutsfattande och utbrändhet är syftet med DRIVET att uppmuntra, stötta och vägleda människor i sin karriär och att inspirera fler till att våga satsa på yrken de brinner för.
Vi hoppas också att DRIVET kan inspirera till en kultur där vi hjälper varandra i karriären och vågar be om tips och stöd från människor i vår omgivning.

Nina och Josefin

Vi som startat DRIVET heter Josefin Eriksson och Nina Lund och vi båda arbetar i Los Angeles. Josefin arbetar som VD, Executive producent på produktionsbolaget NAIVE, medan Nina driver produktionsbolaget Viking Brothers Entertainment tillsammans med sin bror Glenn Lund och skådespelaren Peter Stormare.

Vi träffades genom gemensamma vänner och redan på vårt andra möte såddes de första fröna till vad som skulle bli DRIVET. Vi har spelat in alla avsnitt över Skype från Los Angeles till Stockholm och haft ett fantastiskt team som genomfört detta tillsammans med oss.

Vi vill passa på att ge ett särskilt tack till Jörgen Elofsson som var med från början och stöttade vår idé och gjorde projektet möjligt.

Team DRIVET

Medproducent och inspelningsstudio: Jörgen Elofsson
Hemsida och design: Jorge Sierra
Utveckling/kodning: Jon Bågling
Fotograf (om ingenting annat nämns): Christian Gustavsson
Fotograf Karin Söderlind med systrar: Christopher Hunt
Fotograf Pressbilder: Anna-Maria Zunino Noellert
Klippning: Alexander Laving
Ljudtekniker: Gustaf Berg
Copywriter Om Drivet-texten: Jessica Holmdahl

Biografitexter: Malin Strinnhed
Marknadsföring: Felicia Wennström

Hantering av sociala medier: Denise Dahlgren
PR-ansvarig: Linda Törnqvist
Jingelkomposition: Anton Mårtensson
Studiovärdinna och bakombilder: Kicki Elofsson
Studiovärdinnor: Sara Johansson och Carina Eriksson

Ett speciellt tack till: Sandra Burman, Mårten Lindsjö, Emma Mattson och Filippa Edenbro, Matilda Bång Forsberg, Amalia Darin, Indra Herö Wide.

Vi vill även tacka alla ni som stöttat, peppat och hjälpt oss att förverkliga DRIVET, inklusive kollegor, vänner och familj. Ni är bäst!